Wil Jij Van Je Pigmentvlekken Af? - Pigmentvlekken Verwijderen - Esthetica-Ninove.be thumbnail

Wil Jij Van Je Pigmentvlekken Af? - Pigmentvlekken Verwijderen - Esthetica-Ninove.be

Published Feb 04, 22
6 min read

Vergelijk Prijzen Pigmentvlek Verwijderen (Peeling, Laser, Ipl) - Esthetica-Ninove.be

Ga bij een verdacht plekje altijd naar de huisarts. Ouderdomsvlekken behandelen Ouderdomsvlekjes kunnen geen kwaad en hoeven daarom niet behandeld te worden als u dat niet wilt. Maar als u de vlekjes vervelend vindt, zijn er wel behandelingen mogelijk. Uw ouderdomsvlekken kunnen lichter gemaakt worden met een stikstof- of laserbehandeling.

In de BENU Webshop vindt u de beste producten om uw pigmentvlekken minder zichtbaar te maken. Advies nodig? Neem hiervoor (telefonisch) contact op met uw BENU Apotheek.

Ik ben geboren met mijn pigmentvlekken. Kunnen deze ook verwijderd worden? Ja, ook aangeboren pigmentvlekken, in de volksmond ‘café au lait’ genoemd, kunnen wij verwijderen met behulp van een laser. Wel is het zo dat deze pigmentvlekken dieper in de huid liggen, waardoor het lastiger is om ze volledig weg te krijgen..

Natuurlijke Manieren Om Ouderdomsvlekken Te Behandelen - Esthetica-Ninove.be

Verwijderen Van Goedaardige Plekjes Van De Huid - Esthetica-Ninove.bePigmentvlekken Verwijderen Door Pigmentlaserbehandeling? - Esthetica-Ninove.be


Hoe werkt een laser? Bij een laserbehandeling wordt de huid bestraald met een bundel licht. De donkere kleuren in de huid (het pigment) nemen het licht van de laser op. Daarbij komt warmte vrij die de pigmentcellen aantast. Daardoor worden de pigmentvlekken vager of verdwijnen zelfs helemaal. Het ene pigmentvlekje zit dieper in de huid dan het andere.

Ouderdomsvlekken: Hoe Doe Je Dat? - Esthetica-Ninove.beDit Kan Je Doen Om Pigmentvlekken Te Verwijderen - Esthetica-Ninove.be


In de Huidlaserkliniek WZA wordt u behandeld met de nieuwste laserapparatuur - de zogenoemde Fractional laser - en een flitslamp. Een laserbehandeling is niet gevaarlijk. Het licht van een laser werkt oppervlakkig in de huid (tot waar het pigment zit). Een laserbehandeling heeft dus alleen invloed op de huid en niet op andere organen.

Uit voorzorg draagt iedereen in de laserkamer van de Huidlaserkliniek WZA een beschermende bril. De behandeling Een volledige behandeling van pigmentvlekken bestaat uit twee of meer bezoeken aan de Huidlaserkliniek WZA. Een bezoek duurt ongeveer 20 minuten. De behandeling zelf duurt soms maar 10 minuten. Het aantal bezoeken hangt af van wat er precies moet gebeuren.

Wat Te Doen Tegen Pigmentvlekken? - Esthetica-Ninove.be

Er zit 4 weken tussen twee bezoeken. Behandeling van pigmentvlekken heeft het meeste effect als de huid eromheen zo bleek mogelijk is. Daarom is het belangrijk dat u tijdens de behandelperiode zoveel mogelijk uit de zon blijft. Probeer na de laatste behandeling minstens twaalf weken uit de zon te blijven.

Door de warmte die vrijkomt, voelt u wel wat van de behandeling. De meeste mensen verdragen de behandeling echter goed. Na de behandeling werkt het verzachtend om de huid te koelen. Het resultaat van de behandeling Het effect van een pigmentbehandeling kan sterk verschillen. Dat hangt af van de oorzaak en de diepte van het pigment.

Een pigmentvlek kan ook helemaal verdwijnen, maar dat gebeurt niet altijd. Tijdens het intakegesprek bespreekt de huidtherapeut met u welk resultaat u van de behandeling kunt verwachten. Kosten Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden vanuit de aanvullende polis een behandeling van pigmentvlekken in het gezicht. Het is afhankelijk van uw polisvoorwaarden of dat ook in uw geval zo is en hoe hoog de vergoeding dan is.

Ouderdomsvlekken In Gezicht: Verwijderen En Behandelen - Esthetica-Ninove.be

Daarom is het niet mogelijk om vaste tarieven te noemen. Om toch een indruk te geven kunt u voor het behandelen van een paar kleine vlekjes (2 x 2 cm) uitgaan van € 50,- per bezoek. Op de handen kost het ongeveer € 100,-. Tijdens het intakegesprek maakt de huidtherapeut met u een behandelplan en wordt een prijs per bezoek afgesproken.

U kunt hen op verschillende manieren bereiken. U kunt uw vraag stellen via de Beter, Dichtbij-app. U krijgt zo snel mogelijk antwoord, in ieder geval binnen drie werkdagen. Let op: u kunt pas een appje sturen als een medewerker van de polikliniek in de Beter, Dichtbij-app een gesprek voor u heeft aangemaakt.

U krijgt zo snel mogelijk antwoord, in ieder geval binnen drie werkdagen. U kunt bellen naar de Huidlaserkliniek WZA. De medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 8. 30 tot 16. 30 uur, telefoonnummer (0592) 32 50 23. Is het dringend? Hebt u een dringende vraag, dan is het altijd het beste om te bellen! dermo33 - augustus 2021 .

Pigmentvlekken Verwijderen Met Laser/ipl - Ninove - Esthetica-Ninove.be

Wat zijn pigmentvlekken? Pigment is een huideigen kleurstof die kleur geeft aan haar, de iris van het oog en de huid. De pigmentcellen in de huid (melanocyten) maken melanine aan. Dit is een kleurstof die de kleur van je huid bepaalt. Pigment beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralingen in zonlicht.

Pigmentvlekken Verwijderen? Kosten, Ervaringen, Foto's En ... - Esthetica-Ninove.beLasertherapie En Huidtherapie - Ninove - Esthetica-Ninove.be


Of gewoon omdat het proces van melanine-aanmaak niet gelijkmatig verloopt. Deze vlekken zijn doorgaans onschuldig en erg goed te behandelen. Vaak ontstaat een pigmentvlek op plaatsen die vaak aan de zon worden blootgesteld, te weten: het gezicht de handen, handruggen de armen het decolleté Er zijn meerdere redenen waardoor er pigmentophopingen ontstaan: huidirritatie, hormonen of overmatige blootstelling aan de zon zijn hier voorbeelden van.

Pigmentvlekken Verwijderen - Ervaren Huidt Herapeuten - Esthetica-Ninove.beLasertherapie En Huidtherapie - Ninove - Esthetica-Ninove.be


Maar gelukkig zijn er ook blijvende en simpele andere oplossingen. Bij Anti-Ageing Center beschikken we over de beste apparatuur om uw pigmentvlekken en ouderdomsvlekken effectief en pijnloos te verminderen of permanent te verwijderen: Twijfelt u over de goedaardigheid van een pigmentvlekje omdat deze er onrustig uitzien, rood is of snel verandert? Dan raden wij aan om uw arts te raadplegen.

Pigmentvlekken Verwijderen - Maak Een Afspraak - Esthetica-Ninove.be

Oestrogeen en progesteron zorgen ervoor dat er meer pigmentcellen worden aangemaakt. Hierdoor ontstaan er (donker)bruine vlekken in het gezicht. Een zwangerschapsmasker treedt meestal op rond de jukbeenderen, op het voorhoofd, rondom de ogen, de bovenlip of de kin. Heel af en toe treden er ook zwangerschapsvlekken op in de nek of op de armen.

Tijdens de zwangerschap is het niet aan te raden om het zwangerschapsmasker te behandelen. Meestal verdwijnt het ‘vanzelf’ na de zwangerschap. Je kunt tijdens de zwangerschap wel met een speciale pigmentcrème gebruiken. Als het zwangerschapsmasker niet vanzelf verdwijnt, is deze prima te verminderen of zelfs verwijderen*. De kans bestaat dat het zwangerschapsmasker bij een volgende zwangerschap terugkeert.

Het zijn hele kleine bloeduitstortingen die ontstaan doordat de huid minder elastisch wordt. De ouderdomsvlekken komen veel voor op lichaamsdelen die veel aan zonlicht worden blootgesteld. Denk daarbij aan handruggen en het gelaat. Wij helpen u graag en kunnen ouderdomsvlekken verminderen of zelfs verwijderen*. Door wondjes, huidirritatie, acne, eczeem en littekens kunnen bruine of witte pigmentvlekjes ontstaan.

Natuurlijke Manieren Om Ouderdomsvlekken Te Behandelen - Esthetica-Ninove.be

Aangeboren pigmentvlekken zijn aanwezig vanaf de geboorte. Ze kunnen voorkomen in de vorm van koffievlekken, ook wel café au lait genoemd. Dit zijn vlekken met een doorsnede van enkele millimeters en komen veel voor in het gelaat. Ongeveer 10% van de bevolking heeft een zogenaamde ‘koffievlek’. Indien u een koffievlek als ontsierend ervaart, kunnen wij deze vlek verminderen of zelfs te verwijderen*.

Het zijn goedaardige bruine of zwarte vlekken en komen voor bij ruim 90% van de mensen die ouder zijn dan 60 jaar. Ze zijn effectief en pijnloos te verminderen of zelfs te verwijderen. Verminderen en verwijderen pigmentvlekken Bij Dorien. nl Anti-Ageing Center beschikken we over de allernieuwste apparatuur voor het behandelen van pigmentvlekken.

Effectief Pigmentvlekken Behandelen Via Medische Laser - Esthetica-Ninove.beOuderdomsvlekken: Hoe Doe Je Dat? - Esthetica-Ninove.be


De Beautytec Sim werkt op verschillende frequenties en is daardoor in staat om kleinere maar ook grotere cosmeticamoleculen in te sluizen in de diepere huidlagen. Er kan met twee transducers tegelijkertijd gewerkt worden voor een intensievere behandeling en om tijd te besparen. Het resultaat is een effectieve behandeling met onmiddellijk zichtbare en lang aanhoudende resultaten*.